Hyresgäster


Arkitektkopia

Tel: 08-550 603 30
Kontaktperson: Fredrik Hjulström
Epost: fredrik.hjulstrom@arkitektkopia.se

Arkitektkopia är ett nytänkande serviceföretag inom digitalt tryck och grafisk produktion och gör allt från visitkort och fasadvepor till broschyrer och mässmontrar, vi tar din idéskiss till färdig produkt och förstår vikten av leveranssäkerhet och kvalité.
Med helhetslösningar bestående av tjänster, applikationer och tryck hjälper vi våra kunder med tryckt och digital information som ska spridas eller sparas.
Vi är ca 300 medarbetare som arbetar med målsättningen att förenkla och förekomma. Vårt motto är: Pålitliga – Påhittiga – Personliga. Arkitektkopia omsätter ca 400 miljoner kronor och finns på ett 30-tal platser runt om i Sverige.


Assemblin

Imtech har ett nytt namn.
Assemblin.
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är mer än 7 miljarder kronor och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.


BITS DATA i Södertälje AB

Tel: 08-50555787
Kontaktperson: Georg Diab
Epost: georg.diab@bitsdata.se

BITS DATA är ett företag som jobbar med att utveckla en IT-portfölj till världsledande bolag som Scania, Volkswagen, Audi och Skoda.
Vår IT-portfölj är inriktad på system som stödjer våra kunders kärnverksamhet, men även på olika smarta system och lösningar som underlättar våra kunders vardag. Det gör vi inom områdena servicemarknad, försäljning, ekonomi och teknik.
.


Bravida Södertälje

Tel: 08-6952000
Kontaktperson: Harri Kippola

Bravida är din affärspartner inom el, vs och ventilation Det kan gälla allt från design, projektledning och installation till drift, underhåll och service. Vi har också kompetens inom flera specialområden såsom teknisk fastighetsdrift, brand- och säkerhetsteknik, energieffektivisering, automation, sprinkler, kyla samt hiss. Idag är vi Skandinaviens ledande teknikföretag inom installation och service med 8000 kompetenta medarbetare på 150 platser i Sverige, Norge och Danmark.


Carlstedt & Lindh AB

Kontaktperson: Bo Lindh, Maria Carlstedt

Vi är en revisionsbyrå med hög personlig service och engagemang.
Vi kan även bistå med bokslut, årsredovisning, deklarationer samt skatterådgivning.
Välkommen att kontakta oss.


Despo

Tel: 08-522 255 52
Kontaktperson: Marina Despotovic
Epost: info@despo.se

Vi är företaget som hjälper er med alla typer av lokalvård, service och inredning för både privata kunder och företag.
Despo Service startades år 2000 och vi har på våra 17 år i branschen blivit ett företag med bred kunskap och hög kvalitet. Vi ser det som vår uppgift att alltid finnas tillhands för våra kunder och företaget drivs i en anda av stort engagemang och viljan att ”vi gör lite mer”.

Kontakta oss så hjälper vi dig!


ELPA Kontorsbutiken AB

Wedavägen 1
152 42 Södertälje

Tel: 08-550 37400
Kontaktperson: Jimmy Ahrnell
Epost: jimmy@elpa.nu

Elpa Kontorsbutiken, Skylt & Gravyr AB, är ett familjeägt företag i 3:e generationen. Företaget startades 1983 och förser kunder i och utanför Södertälje med sådant du behöver för kontoret.
Egen budbil levererar varorna till din adress.
Vi har tillverkning av en mängd olika slags skyltar. Gravyr-Lasergravyr-Folieskyltar-plåt/plastskyltar-dekaler. Stort sortiment av idrottspriser till ditt event/tävling.
År du i behov av visitkort, tryckta kuvert etc, banderoller, digitala utskrifter, promotionprodukter. Det grejar vi också.
Elpa vill vara en pålitlig leverantör som hjälper dig från idé till en färdig produkt/vara


Franso Redovisning AB

Tel: 08-121 322 40
Kontaktperson: Francois Franso
Epost: francois@franso.se

Vi på Franso Redovisning har som ambition att ge våra uppdragsgivare ett heltäckande stöd,
från utbildning/kunskap till budget och bokslut till färdig årsredovisning.
För Dig som företagare är det en trygghet att ha en ekonomisk rådgivare som fri och obunden alltid står vid Din sida.
Bolagsbildning - Löpande bokföring
Bokslut - Årsredovisning
Deklaration -Skatterådgivning
Företagsrådgivning -Löneadministration
Alkoholtillstånd -Avtalsskrivning
Skattejuridik


Hifab

Hifab är Sveriges ledande projektledningsföretag och nyckeln till vår framgång är människorna som jobbar här. Vi bygger en hållbar framtid både här i Sverige och långt utanför landets gränser. Ett ansvar som kräver mod, samverkan, idérikedom och kompetens. Allt det besitter våra konsulter. Och det syns i våra projekt.


HSB Södertälje

HSB Södertälje utvecklar och förvaltar boendet för över 10000 människor i Södertälje, Salem, Rönninge, Järna och Nykvarn. Tjänsteutbudet innefattar allt från ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare, till specialisttjänster inom energi och projektledning för stora byggprojekt. Vi erbjuder också hantverkstjänster till både föreningar och privatpersoner.

HSB är Sveriges största medlemsägda bostadskooperation och all ekonomisk vinst går tillbaka till verksamheten. Till medlemskapets fördelar hör till exempel utbildningar för förtroendevalda, en HSB-ledamot i bostadsföreningens styrelse och kostnadsfri juridisk rådgivning i boendefrågor.JM Skyltservice AB

Kontaktperson: Jörgen Wickman
Epost: jorgen@jmskyltservice.se

Neon, diod- och ljusskyltar, digitala utskrifter, bildekor och underhåll. Har du andra önskemål så tveka inte, JM Skyltservice AB är flexibla och har funnit lösningar på det mesta!


Kanonaden Mälardalen

Morabergsvägen 33 C
152 42 Södertälje

Tel: 0380-555 250
Kontaktperson: Mikael Jonasson
Epost: mikael.jonasson@kanonaden.com

Kanonaden Mälardalen är det självklara valet till de större byggbolagen, både för våra kunder och våra medarbetare. Genom stort yrkeskunnande, ärlighet och entreprenörsanda sätter vi kunden i fokus och genom kamratskap, glädje och respekt skapar vi den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.
Majoriteten av våra medarbetare har erfarenhet från de större byggbolagen vilket medför stor kompetens i att driva komplexa mark-och anläggningsentreprenader. Skillnaden hos Kanonaden Mälardalen är att vi möjliggör frihet till entreprenörsanda vilket bibehåller engagemang och flexibilitet.
Vår primära marknad är Mälardalen i Sverige där vi erbjuder mark och anläggningstjänster till professionella beställare.


Kringelstan Webbyrå

Kringelstan AB hjälper företag med webbdesign, grafisk formgivning, ehandel, digital marknadsföring och sökmotoroptimering och har funnits sedan 1999.


MicroTech StellaData

Tel: 08-774 02 05
Kontaktperson: Mikael Wikner
Epost: micke@microtech.se

MicroTech StellaData's affärsidé är att utveckla programvara och hårdvara
som ska vara användarvänliga och enkla att hantera. Med vår mångåriga erfarenhet ifrån
den tillverkande mekaniska industrin och mot utbildning inom samma område har vi hög kompetens
när det gäller att lösa våra kunders problem. Detta gäller allt ifrån programmeringshjälpmedel,
kommunikationslösningar för Cnc-maskiner.

Programvarorna är utvecklade "i huset” vilket ger en närhet och stora möjligheter för oss att
snabbt tillmötesgå våra kunders önskemål. Vi utvecklar även applikationer utifrån kundens specifikation.


N4 Qavat AB

Tel: 08-546 144 10
Kontaktperson: Axel Lindblom
Epost: sales@qavat.se

Qavat vänder sig till alla företag som vill ha en snabb och säker bredbandsanslutning via fiber med lokal service och support.


Office IT-partner AB

Av oss får du hjälp med det mesta inom IT, från kompletta analyser av företagets behov av IT stöd till köp av utrustning. Vi hjälper dig hålla ordning på hela IT infra¬strukturen, med servicetjänster, finansiella lösningar, logistik och produkter.


PEAB

Tel: 08-553 002 25

Affärsområde Bygg
Med en lokal förankring nära kunderna utför Affärsområde Bygg entreprenader åt både externa och interna beställare i Norden.
Vi genomför varje år projekt som omfattar allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster.
Verksamheten bedrivs genom cirka 150 platskontor runt om i Norden organiserade i 15 regioner, varav 11 i Sverige, två i Norge och två i Finland. Det finns specialiserade bostadsproducerande regioner finns i Stockholm, Göteborg samt i Öresundsregionen.
Byggserviceverksamheten bedrivs i en rikstäckande region med huvudfokus på storstadsområdena.


SEAM Redovisning AB

Vi är en redovisningsbyrå som bistår våra kunder med löpande bokföring, momsredovisning , bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer mm.
Är Fortnox Byråpartner sedan 2009.
Välkommen att kontakta oss.

Helena Hedsäter
Auktoriserad Redovisningskonsult, FAR


SEW Eurodrive

Våra produkter står för mångfald, kvalitet, pålitlighet och innovationskraft. Egenskaper som präglar alla våra produkter, och som vi, som en av de ledande tillverkarna av drivsystemsteknik på marknaden, har att erbjuda. Vi står vid vårt ord: välj en perfekt drivenhetslösning ur vårt modulsystem.


Würth Yrkesbutik Södertälje

Kontaktperson: Sebastian Wahlgren
Epost: sodertalje@wuerth.se

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg-, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser. Förutom över 200 utesäljare har vi en rikstäckande butikskedja från Kiruna i norr till Malmö i söder.