• Endast en lokal ledig!

  Nu finns en fin lokal på 279 kvm att hyra i Hus A!

 • Fantastiskt läge vid E4:an

  Halvmånens företagscenter ligger mycket bra till vid Södertäljes östra E4-anslutning, granne med bland annat ICA Maxi och Biltema.

 • Alla tre husen fullt uthyrda!!

  Vi är jätteglada över att samtliga lokaler nu är uthyrda, och vi är stolta över vilka företag som valde Halvmånen!

 • Nya fräscha kontorslokaler i Södertälje

  Projekt Halvmånen på Morabergsvägen 33 står färdigt!

Nybyggda fräscha kontorslokaler i Södertälje

I Moraberg, vid östra infarten till Södertälje, ligger fastigheten Halvmånen3, ett nybyggt modernt affärs-och kontorshusprojekt i högsta kvalité. Läget är optimalt nära motorvägsknuten E4/E20 och väg 225 mot Nynäshamn, närheten till Stockholm, t.ex bara 15 min till Kungens Kurva är en annan stor fördel, och fina fria parkeringsmöjligheter direkt vid fastigheten underlättar för företag och kunder. Bussförbindelse till tågstation finns också.

Fina materialval och möjlighet att själv kunna vara med och påverka rumsindelning och inredning gör detta til en unik chans för företag att få sina drömlokaler, allt detta till en hyresnivå som överraskar positivt!

Vår ambition är att medarbetare och kunder till våra hyresgäster ska få en välkomnande kvalitetskänsla när de kommer in i ljusgården, som utgör fastighetens centrum. Vår ambition är också att våra hyresgäster ska ha nytta av varandra i sitt företagande, att besökande kunder ska ha en möjlighet få en fin bild av de övriga företagen i huset genom stora ljusa ytor och glaspartier. Vi tycker vi har lyckats med detta!

   I oktober 2017 blev de sista lediga lokalerna uthyrda, och i augusti 2018 flyttade de sista företagen in i Hus C. Just nu är alla tre affärshusen fullt uthyrda, och det är vi naturligtvis mycket stolta och glada för!

Senaste nyttTill nyhetsarkivet

 • 9

  dec

  Ledig lokal i Hus A

  Nu finns en fin lokal på 279 kvm ledig i Hus A. Lokalen kan tas i besittning omgående. Ta chansen att bli granne med HSB, PEAB, ELPA och Franso! Hör gärna av Er via vårt kontaktformulär för visning och mer information.

 • 1

  nov

  Projektet färdigt!

  Nu är de tre husen färdiga och alla företag har flyttat in. Vi är mycket stolta över slutresultet, och är övertygade om att alla kommer att trivas!

 • 14

  maj

  Hus A nu i full drift!

  Nu är Hus A färdigt och alla hyresgäster har flyttat in och kommit i ordning!